PER QUÈ VOLEN ELS AVIONS?

 

Per què volen els avions? és el primer programa de televisió de Catalunya protagonitzat per una persona amb síndrome de Down. Es tracta de l’Eloi Collell, un jove que ja s’havia posat davant de la càmera en alguna ocasió puntual, però aquest és el seu primer projecte com a presentador.

 

L’Eloi es fa preguntes que molta gent acostuma a donar per sabudes. I en cada episodi, que dura mitja hora, ell es formula una pregunta. Així doncs, Per què volen els avions? és un programa que intenta buscar respostes d’una manera divertida amb entrevistes rodades en escenaris singulars i, a vegades, fins i tot es posa en la pell dels protagonistes sortint del seu espai de confort i acompanyant-los en les seves rutines més diverses.

 

Per què volen els avions? no és només un programa de televisió. Aquest també és un projecte amb un important vessant social i d’integració que intenta demostrar que les persones amb síndrome de Down també pot adquirir càrrecs de responsabilitat. Només trencant estereotips i normalitzant la diversitat s’aconseguirà la plena inclusió de joves com l’Eloi.

 

Una producció de Televisió de Catalunya produïda per La Kaseta Ideas Factory.

 

POSTER_AVIONS

Troba’l a:

Premis: